alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Halsdukar för Dam

 
[11]

Halsdukar för damer

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan hålla blicken på prestationerna. Det blir alltid mer lustfyllt med adekvat utrustning. Våra halsdukar för damer kompletterar din stil.

Skriv dina egna regler – halsdukar för damer från adidas

Nylon och polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra halsdukar.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Y-3 – med adidas-halsdukar drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, modig och självsäker image med sina skiftande texturer och generösa draperingar. Du hittar halsdukar i kollektionerna Tiro, Tiro och Teamwear. Våra halsdukar är tillgängliga i svart, rött, rosa och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer. Betyder stilen och funktionen mycket för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk atletstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Framtiden börjar idag. Skaffa våra halsdukar för damer från adidas – nu är stunden inne.