alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Klockor för dam

 
[39]
Code One M Watch
Edition Three M Watch
Code One M Watch
Digital Two M Watch
Digital One GMT R Watch
Digital One GMT R Watch
Digital One GMT R Watch
Digital One GMT R Watch
Project Two R Watch
Project One R Watch
Project One R Watch
Project One R Watch
Digital Two R Watch
Digital One GMT R Watch
Project Two R Watch
Project Two R Watch
Project Two R Watch
Project One R Watch
Code One SST Watch
Code One Chrono L Watch
Edition Three Small M Watch
Edition Three Small SST Watch
Project Two R Watch
Project One R Watch
Code One S Watch
Code One Chrono S Watch
Code One Small S Watch
Code One S Watch
Code One Chrono SST Watch
Edition Three Small M Watch
Edition Three SST Watch
Code One Chrono L Watch
Code One Chrono M Watch
Edition One Chrono SST Watch

Håll koll på tiden med klockor för dam

Det är hög tid att unna dig en ny fin klocka från adidas. Klockor för damer ger snabbt en elegant touch till din outfit, och här hittar du klockor i rostfritt stål med välvd härdad mineralkristall och med klassiska detaljer. Om du vill kunna ha klockan även i vattnet kan du välja en vattentät modell, visst är det snyggt att kunna bära din klocka till baddräkten? Dessa klockor för damer är med andra ord väldigt tåliga. Armbandsuren är anpassade för att du som lever ett aktivt liv ska kunna hålla koll på tiden även när dagsschemat är fullspäckat med aktiviteter.

Med en snygg klocka för damer från adidas håller du enkelt ordning på tiden

Ibland behövs det extra hjälp för att hålla koll på tiden. En damklocka är ett praktiskt tillbehör som underlättar i den stressiga vardagen. Dessutom är en klocka för damer en otroligt snygg accessoar på armen. Varför inte välja en klocka istället för ett armband? Speciellt moderiktiga designers finns bland de här klockorna i adidas sortiment. En stilren och diskret design gör faktiskt mer än man kan tro för din look, och en snygg klocka bidrar till en sofistikerad look, men de passar även perfekt till din streetstil eller gymoutfit. Du kan välja mellan klassiska armbandsur eller digitala klockor med mångsidiga funktioner.

Damklockor för alla stunder i livet

I den här kollektionen med damklockor kan du hitta klockor för alla smaker och tillfällen. Det finns enklare klockor i friska färger som passar bra att ha när du är ute och går eller springer. Du kan till och med ha vissa av klockorna i vattnet. Perfekt för dig som inte vill behöva vara allt för rädd om din klocka. För tillfällen då du vill känna dig extra elegant finns klockor med färger i silver, guld och brons.