alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

röda klänningar dam

 
[5]

Röda klänningar för damer

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. I våra kollektioner har vi flera designer som är skapade specifikt för dina krav. Med klänningar från adidas är du alltid snygg och bekväm. Alla röda klänningar för damer från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – röda kjolar för damer från adidas

Våra klänningar innehåller även bomull och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals – med adidas-klänningar drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Våra kollektioner med klänningar inkluderar adicolor, 3 Stripes och Injection Pack.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra röda klänningar för damer från adidas – nu är stunden inne.