alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

rött linne dam

 
[10]

Linnen för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Våra linnen har exakt rätt stil för dig och dina behov, vilket innebär att du har möjlighet att nå din individuella potential. Med dessa linnen för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – linnen för damer från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra linnen. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt vid dagens slut. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance, Originals eller Athletics – med adidas-linnen får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMALITE och AEROREADY. Du hittar linnen i kollektionerna DESIGNED4TRAINING, Essentials och Fakten. Våra linnen är tillgängliga i beige, grått, grönt och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för damer. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Vare sig det gäller minimalistisk atletstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Visa din alldeles unika stil med linnen för damer från adidas.