alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Ryggsäckar för dam

 
[135]
Endurance Packing System Backpack
Y-3 Tech Backpack
Badge of Sport Backpack
Love Unites Backpack
Power VI Backpack
Essentials Logo Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
Classic Graphic Backpack
City Xplorer Backpack
Motion Linear Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
Essentials 3-Stripes Response Backpack
Classic 3-Stripes Horizontal Backpack
POWER VI ID BP
adidas by Stella McCartney Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
Tiro 21 AEROREADY Backpack
Terrex AEROREADY Multisport Backpack
adidas by Stella McCartney Backpack
Motion Badge of Sport Backpack
adidas Yoga Backpack
Standards Flap Designed to Move Training Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
Linear Classic Daily Backpack
Y-3 Utility Backpack
Terrex AEROREADY Hiking Backpack
adidas Street Camper Backpack
FARM Rio Sport to Street Training Backpack
Multigame Racquet Bag
Motion Linear Graphic Backpack
Favorites Backpack
Motion Badge of Sport Graphic Backpack
City Xplorer Backpack
Essentials Linear Graphic Backpack
Classic Graphic Backpack
Future Icon Backpack
Classic 3-Stripes Backpack
VS.6 Black/Gold Holdall Bag
VS.6 Black/Gold Backpack
VS.6 Black/Gold Hockey Stick Bag
VS.6 Black/Gold Stick Sleeve
VS.6 Red/Grey Hockey Stick Bag
VS.6 Red/Grey Hockey Stick Sleeve
1 / 3
Sida:av 3

Få med dig all utrustning i rymliga ryggsäckar för dam

Vare sig du letar efter en ryggsäck till vardags eller till träningen hittar du en mängd alternativ av damryggsäckar. adidas kollektion av ryggsäckar för damer innehåller produkter som är både mångsidiga, funktionella och som håller hög stil. Med slitstarka material kan du vara säker på att få en hållbar accessoar som låter dig bära med all din nödvändiga utrustning och packning. Du får även en damryggsäck som tål både kyla och väta. Med smarta fack kan du enkelt hålla koll på din packning och slipper gräva och leta efter småsaker i väskans botten. 

Smart design på ryggsäckar för dam

adidas damryggsäckar kommer i olika modeller för alla möjliga olika tillfällen. Med en större ryggsäck för damer får du plats med både utrustning till träning eller packning för weekendresan. Med en mindre ryggsäck kan du få med dig ett ombyte av kläder till träningen eller packning för dagen. Komfort står i fokus för designen och du kan räkna med sköna bärremmar med material som leder bort både värme och svett från kroppen. Dessutom gör de breda remmarna att du kan bära med dig även tyngre utrustning. Med smarta fack som skiljer på skor och kläder samt fack för småsaker kan du enkelt organisera din packning och hittar lätt när du behöver ta upp något från väskan.

Snyggt och moderiktigt tillbehör till din outfit

adidas ryggsäckar är inte bara ett nödvändigt tillbehör men även en snygg detalj till din outfit. Ryggsäcken är en klassisk sportig och funktionell design och kommer i en mängd olika färger och utformningar. Välj mellan klassiska svart-vita modeller med adidas originallogga eller de igenkänningsbara 3-Stripes. Om du vill ha en mer färgglad variant hittar du starka neonfärger, mjuka pastelltoner och coola regnbågsskimrande toner för en futuristisk finish. Du kan även välja mellan klassiska ryggsäcksmodeller och multifunktionella väskor som även fungerar som bärkassar eller axelremsväskor.