alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Ryggsäckar för dam

 
[227]
stil
Storlek
Pris
99 kr - 2 800 kr
992800
1 / 5
Sida:av 5

Få med dig all utrustning i rymliga ryggsäckar för dam

Vare sig du letar efter en ryggsäck till vardags eller till träningen hittar du en mängd alternativ av damryggsäckar. adidas kollektion av ryggsäckar för damer innehåller produkter som är både mångsidiga, funktionella och som håller hög stil. Med slitstarka material kan du vara säker på att få en hållbar accessoar som låter dig bära med all din nödvändiga utrustning och packning. Du får även en damryggsäck som tål både kyla och väta. Med smarta fack kan du enkelt hålla koll på din packning och slipper gräva och leta efter småsaker i väskans botten. 

Smart design på ryggsäckar för dam

adidas damryggsäckar kommer i olika modeller för alla möjliga olika tillfällen. Med en större ryggsäck för damer får du plats med både utrustning till träning eller packning för weekendresan. Med en mindre ryggsäck kan du få med dig ett ombyte av kläder till träningen eller packning för dagen. Komfort står i fokus för designen och du kan räkna med sköna bärremmar med material som leder bort både värme och svett från kroppen. Dessutom gör de breda remmarna att du kan bära med dig även tyngre utrustning. Med smarta fack som skiljer på skor och kläder samt fack för småsaker kan du enkelt organisera din packning och hittar lätt när du behöver ta upp något från väskan.

Snyggt och moderiktigt tillbehör till din outfit

adidas ryggsäckar är inte bara ett nödvändigt tillbehör men även en snygg detalj till din outfit. Ryggsäcken är en klassisk sportig och funktionell design och kommer i en mängd olika färger och utformningar. Välj mellan klassiska svart-vita modeller med adidas originallogga eller de igenkänningsbara 3-Stripes. Om du vill ha en mer färgglad variant hittar du starka neonfärger, mjuka pastelltoner och coola regnbågsskimrande toner för en futuristisk finish. Du kan även välja mellan klassiska ryggsäcksmodeller och multifunktionella väskor som även fungerar som bärkassar eller axelremsväskor.