alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

silverskor dam

 
[15]

Silverskor för damer

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med våra skor står du alltid stadigt på jorden. Dina silverskor jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna det stöd de förtjänar. Våra silverskor för damer kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – silverskor för damer från adidas

Läder, mockaläder och textil är tre av de material vi använder för att producera våra silverskor.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med silverskorskollektioner som Performance och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som sätter sina egna moderegler. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar.

Med teknologier såsom CLOUDFOAM är du rustad för alla lägen. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin utvecklat och det innebär maxad kraft i varje steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft i varje steg. Copa, X och Predator är våra mest omtyckta kollektioner med silverskor. NMD-kollektionen kombinerar vårt varumärkes historia med innovativ design – vare sig det är kläder, skor eller accessoarer. Skapa en urban look med löparstil. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varje dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort. Vi har silverskor i turkos, svart, rosa och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för damer. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Vare sig det gäller minimalistisk sportstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. I vårt stora sortiment hittar du skor för fasta gräsplaner och mjuka gräsplaner. Silverskor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att uppnå dina mål varje dag.