alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

simglasögon dam

 
[10]

Simglasögon för damer

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan hålla målen för ögonen. adidas bidrar med mängder av motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på språng mot ett träningspass gör våra tillbehör att du alltid kan betrakta livet med sportfokuserad blick. Försäkra dig om att att du alltid har rätt förutsättningar med simglasögon från adidas. Med dessa simglasögon för damer kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – simglasögon för damer från adidas

Oavsett om det är märken som Performance – med adidas-simglasögon får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Våra simglasögon finns i blått, flerfärg, svart och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för damer. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk atletstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Bassäng – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Visa din alldeles unika stil med simglasögon för damer från adidas.