alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

skateskor dam

 
[29]

Skateskor för damer

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor för damer. adidas skor för damer imponerar inte bara med sin stil utan ligger även i framkant när det kommer till komfort. Skor från adidas har en teknisk design som hjälper dig att lyfta framstegen inom skejtande till en helt ny nivå. Skateskor från adidas ger skydd åt fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Alla skateskor för damer från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – skateskor för damer från adidas

Med vår sportutrustning är du redo att ge allt du har när du tränar skejtande och vill lyfta prestationerna: skateskor från adidas.

Våra skateskor innehåller även canvas, läder och mockaläder.

Med våra märken står du i centrum

Med skateskorskollektioner som Performance och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Högt skattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin haft och det innebär maxad kraft steg efter steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning är någonsin tidigare för att ge maxad kraft i vartenda steg. Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. TERRACE, Copa och 3ST är våra mest välkända kollektioner med skateskor. adidas är populärt hos atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov. Det finns skateskor i lila, rött, orange och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. I vårt breda utbud hittar du skor för gata och väg. Visa din alldeles personliga stil med skateskor för damer från adidas.