alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

solglasögon dam

 
[40]
stil
Pris
999 kr - 2 149 kr
9992149

Solglasögon för damer

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan fokusera på nästa mål. adidas bidrar med mängder av motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på väg till träningen kan du alltid se livet ur ett sportperspektiv med våra tillbehör. Inget är omöjligt. Solglasögon från adidas matchar din stil och har en konstruktion som är är pålitlig och maximalt funktionell. Våra solglasögon för damer kompletterar din stil.

Skriv dina egna regler – solglasögon för damer från adidas

Oavsett om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-solglasögon får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Våra solglasögon är tillgängliga i vitt, svart, brunt och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Visa din alldeles personliga stil med solglasögon för damer från adidas.