alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svarta bomberjackor

 
[11]
Dam Y-3 Svart W CL S-NYL BMBRDam Y-3 Svart W CL S-NYL BMBR

W CL S-NYL BMBR

Dam Y-3

Dam Sportswear Svart W FI 3B BOMBERDam Sportswear Svart W FI 3B BOMBER

W FI 3B BOMBER

Dam Sportswear

Klassisk stil med mycket attityd i adidas svarta bomberjackor

Bomberjackan är en ikonisk silhuett som andas både 80- och 90-talsnostalgi men samtidigt aldrig går ur tiden. Med sin löst sittande passform är denna jacka en stapel i varje garderob och passar lika bra till träning som till tuff sportstil till vardags. adidas design har alltid både stil och komfort i fokus och du kan därför räkna med plagg som är lika snygga som de är bekväma. Med en svart bomberjacka får du ett plagg som du lätt kan matcha med din övriga garderob.

Bomberjacka i svart och högteknologiskt material

adidas kollektioner använder alltid det allra senaste inom teknologi när det kommer till smarta material. Välj bland svarta bomberjackor som har ventilerande material som låter huden andas samtidigt som materialet leder bort fukt och svett från kroppen. Med en lösare passform får du en jacka perfekt att använda över lager medan mer slimmade passformer passar bra för träningen när du inte vill ha för mycket tyg i vägen. Du hittar även vadderade jackor som ger dig isolering och värme under kyligare delar av året. Med smarta fickor och blixtlås kan du enkelt hålla kolla på dina småsaker när du vill slippa bära med dig en väska.

Svarta bomberjackor som kan stylas med resten av din garderob

En svart bomberjacka är perfekt att ha som basplagg i garderoben då det är ett användbart plagg med många användningsområden. En svart bomberjacka går att använda till alla outfits och är enkel att matcha till dina kläder. Använd över pastellfärgade toppar och leggings för en nostalgisk stil eller till svarta träningsbyxor med adidas 3-Stripes längs med sidorna för en klassiskt sportig och minimalistisk stil. För att lägga till extra mycket attityd till din look kan du matcha med starka neonfärger och färggranna skor.