alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Svarta byxor och chinos för dam

 
[129]
1 / 3
Sida:av 3

Svarta byxor och chinos för damer som passar till allt

När alla grundfärger blandas får vi svart som är en färg som symboliserar makt, formalitet och elegans. Våra svarta byxor och chinos för damer har kommit att bli populära då den neutrala färgen svart passar till allt. Svarta byxor och chinos för damer kanske inte får dig att sticka ut från mängden men det gör kanske inget? Om det stör dig att vara en i mängden så rekommenderar vi att du matchar svarta byxor för damer med en färgstark tröja eller kör på en modell med en futuristisk twist. Kommer du använda dina dambyxor i svart till vardags eller till att försöka slå det där personliga rekordet du velat slå under en väldigt lång tid nu?

Svarta byxor för damer sitter där de ska

Det viktigaste med ett par svarta byxor för damer är att de sitter ordentligt så man slipper oroa sig om de halkar ner under träningspasset. För att försäkra dig om att de sitter där de ska kommer vissa av våra svarta byxor och chinos för damer med en elastisk midja med dragsko eller med en högre midja som sitter ordentligt över svanken för att undvika onödiga skavsår. Eftersom modevärlden är en stor miljöbov har vi tagit ansvar och tillverkat våra kläder till största möjliga utsträckning av organiskt och återvunnet material. För dig som har en kroppstemperatur som växlar mellan varm och kall har vi byxor med dragkedjor på anklarna så du enkelt kan dra byxorna över skorna. Det bästa om du är ute och springer i solen är att byxorna naturligt ger dig en UV-faktor på 50 men glöm inte att skydda resterande kroppsdelar. Om du vill kunna ut och springa även när det duggregnar bör du investera i ett par PFC-fria och vattenavvisande byxor som hjälper dig att hålla dig torr. Utmana dig själv på riktigt för nu är dåligt vädret inte en tillräckligt bra ursäkt.