alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

svart sweatshirt dam

 
[40]

Svarta sweatshirts för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Sweatshirts från adidas passar perfekt och blir ett smidigt lagerplagg. Våra svarta sweatshirts för damer ger dig stil.

Sätt upp dina egna regler – svarta sweatshirts för damer från adidas

Våra sweatshirts innehåller även bomull, nylon och polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt när dagen är över. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med sweatshirts från märken som Athletics, adidas by Stella McCartney och TERREX. Söker du efter funktionell design i kombination med pålitlig funktion under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Högt skattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är omtalad för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, AEROREADY och CLIMALITE är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med sweatshirts inkluderar Tiro, Response och Essentials.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer. Som de genuina atleter vi är vet vi att det är detaljerna som gör skillnad, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Hitta egna vägar på längdskidåkningen, utförsåkningen, snowboardåkningen eller tävlingen. Framtiden börjar idag. Plocka fram våra svarta sweatshirts för damer från adidas – nu är stunden inne.