alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svart t-shirts dam

 
[212]
1 / 5
Sida:av 5

Svarta T-shirts för damer

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. T-shirts från adidas passar perfekt och blir ett bekvämt lagerplagg. Våra svarta T-shirts för damer kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – svarta T-shirts för damer från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra T-shirts. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas bra vid dagens slut. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Performance, Y-3 eller TERREX – med adidas-T-shirts får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skapar sina egna regler. Funktionell design och funktion som du kan räkna med i alla väder. Det är adidas Terrex. Yohji Yamamotos kläder är kända för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här ryms ett flertal skiftande texturer och draperingar som utgör det legendariska oversizesnittet. Superfunktionell teknologi som HEAT.RDY, CLIMAWARM och CLIMALITE lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar T-shirts i kollektionerna Warpknit, Graphics och Must Haves. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden utgör grunden i hela vår kollektion.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp eller tävling. Framtiden börjar idag. Skaffa våra svarta T-shirts för damer från adidas – nu är stunden inne.