alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

tränings byxor dam

 
[138]
Pris
244 kr - 2 699 kr
2442699
1 / 3
Sida:av 3

Byxor för damer

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig design som har skapats för din fritid. adidas byxor är ikoniska. Den legendariska designen är det som först slår en när man tänker på våra byxor. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Med dessa byxor för damer kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – byxor för damer från adidas

Vi erbjuder byxor tillverkade av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med byxor från märken som Y-3, Performance och Originals. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Funktionell design och säkerhet vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMASTORM, AEROREADY och HEAT.RDY. Fakten, ID och ZNE är våra populära kollektioner med byxor. Vi kämpar för plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial. Det finns byxor i brunt, blått, grått och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Längdskidåkning eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra just det. Visa din alldeles personliga stil med byxor för damer från adidas.