alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

shoppingväskor dam

 
[10]

Shoppingväskor för damer

Accessoarer kan vara avgörande. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig i mål. Du har alltid roligare med rätt utrustning. Motivation är allt. När du kör till gymmet, på tävlingen eller under arbetsdagen – med shoppingväskor från adidas står ambitionen allra överst bland prioriteringarna. Våra shoppingväskor för damer kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – shoppingväskor för damer från adidas

Våra shoppingväskor har tillverkats av bomull, polyester och återvunnen polyester.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med shoppingväskorskollektioner som adidas by Stella McCartney och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Du hittar shoppingväskor i kollektionerna Disney och Graphics. Vi har shoppingväskor i flerfärg, brunt, svart och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Vare sig det gäller minimalistisk atletstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Framtiden börjar idag. Välj våra shoppingväskor för damer från adidas – nu är stunden inne.