alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Vadderade jackor för dam

 
[52]
1 / 2
Sida:av 2

Vadderade jackor för damer – ett av våra mest användbara plagg

adidas tillverkar kläder för alla typer av sportaktiviteter och stilar. Vi har till exempel ett stort utbud av tunna och smidiga jackor av hög kvalité. Dessa för damer vadderade jackor kommer I olika modeller, skärningar och färgsättningar som gör att du enkelt hittar en jacka som passar dig och din livsstil. Jackorna är tillverkade av olika material men gemensamt är att de är vattenavvisande, välventilerade och varma. Alla har de olika tekniska lösningar som underlättar livet för dig som bär dem tack var dess praktiska natur. Det rör sig om smart placerade fickor och dragkedjor, olika utformningar på luvor och kragar samt medialösningar som låter dig använda dina tekniska enheter på ett enkelt och smidigt sätt.

Fodrad jacka för damer - ett plagg som passar till det mesta

I en vadderad damjacka är du smart, snyggt och praktiskt klädd för de flesta upptänkliga tillfällen. En lätt vadderad jacka är ett bra komplement till många olika outfits och passar till allt från träningskläder till en sommarklänning. En jacka av den här typen kommer med all säkerhet bli väldig välanvänd och en stor del av ditt liv.

Din vadderade jacka är perfekt i resegarderoben

En fodrad jacka för damer är ett plagg som alla kvinnor bör ha i sin garderob. Jackorna är perfekta att ta med på resan eller i handväskan då de är lätta att rulla ihop och packa ner. De tar väldigt liten plats när luften pressas ut och väger i stort sett ingenting. När du sedan skall använda jackan är det bara att rulla upp den och ge den en lätt skakning så återtar den snabbt sin ursprungsform och är redo för användning. En lätt vadderad jacka är ett bra komplement till många olika outfits och passar till allt från träningskläder till en sommarklänning.