alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Damvästar

 
[19]
Pris
510 kr - 3 999 kr
5103999

Praktiska damvästar gör träningen och vardagen lättare

Damvästar kan ha många olika funktioner, från att bara vara snygga till att värma dig i vinterkylan. Våra västar är främst antingen tänkta till löpträningen eller att vara det där lagret du har saknat när du fryser. De flesta har smarta fickor så du inte måste ha med dig en väska till mobil och plånbok. Vissa damvästar har också värmande kragar eller huvor som kan ge den där lilla extra värmande effekten som gör att du kan vara ute längre och njuta av vintervädret utan att frysa halvt ihjäl.

Satsa på en damväst av bra material

När vi designar våra kläder väljer vi inte bara vilka material som är snygga eller billiga, vi vill att de ska vara hållbara, både genom att de håller för användning i många år och genom att de är hållbara gentemot miljön. Därför använder vi oss till exempel av bomull från Better Cotton Initiative och återvunnen polyester som minskar plasten i haven. Materialen andas väl, så du inte blir svettig utan kan koncentrera dig på det du behöver göra för stunden, oavsett om det är att springa till bussen eller sätta ett personligt rekord på löprundan i skogen.

Så tar du hand om din dunväst på rätt sätt

Dunvästar behöver lite mer omsorg än andra västar. När du tvättar dem, var noga med att inte använda sköljmedel då detta inte bara förstör dunen utan också får dem att lukta illa, särskilt när de kommer i kontakt med fukt. Tvätta på 30 grader, gärna med ett särskilt duntvättmedel och kemtvätt rekommenderas inte. Det är bäst att torktumla västen tillsammans med ett par rena tennisbollar som slår på dunet så det inte bildar klumpar. Du behöver inte stryka din väst då den varken blir särskilt skrynklig eller tål strykjärn.