alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vita byxor för damer

 
[17]

Strålande fräsch med vita byxor för damer

Det finns en hel del åsikter om vita byxor men faktum är att det är ett fräscht plagg som bör finnas i varje kvinnas garderob. Ett par vita byxor för damer är helt enkelt det ultimata plagget speciellt under vår och sommarhalvåret då vi gärna klär oss i ljusare färger och vill framhäva den härliga solbränna som den svenska sommaren förhoppningsvis förunnat oss. Hos oss hittar du en mängd olika vita byxor från adidas. Byxorna kommer i en rad olika modeller, från kroppsnära med klassisk rak skärning till mer löst sittande trackpants i olika material. Polyester, elastan och bomull är några av de material som återfinns i tygen som dessa byxor tillverkas av. adidas arbetar för att göra sin klädtillverkning så miljövänlig som möjlig och arbetar med hållbart framtagna eller återvunna material. Detta gör att du som kund kan köpa deras produkter med gott samvete.

Byxor som låter dig vara bekväm

Det spelar ingen roll om du väljer ett par tighta vita byxor att bära under en runda på golfbanan, ett par lösa överdragsbyxor eller mjuka, sköna mjukisbyxor – i adidas vita byxor för damer kommer du alltid att känna dig bekväm. De är tillverkade av behagliga material och är stretchiga för att du skall kunna röra dig obehindrat och ledigt. Detta gör att byxorna passar lika bra när du sportar eller utför andra aktiviteter som när du utforskar nya resmål, umgås med vänner eller tillbringar en kväll hemma i soffan framför TV:n. Att införskaffa ett par vita byxor är helt enkel en bra investering som du kommer att kunna njuta av under lång tid framöver. Dessa byxor är så stilrent och klassiskt designade att de alltid kommer att vara rätt så du kan bära dem med självförtroende så länge du vill.