alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vit linne dam

 
[50]
1 / 2
Sida:av 2

Vita linnen för damer

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Våra linnen har precis rätt stil för dig och dina krav så att du kan förverkliga din unika potential. Våra vita linnen för damer ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – vita linnen för damer från adidas

Våra linnen innehåller även bomull, polyester och återvunnen polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är det optimala valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med linnen från märken som Originals, adidas by Stella McCartney och Performance. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Letar du efter funktionell design och funktion som du kan känna dig trygg med i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som HEAT.RDY, CLIMACOOL och AEROREADY. Våra kollektioner med linnen inkluderar DESIGNED4TRAINING, Clima och Mygame. Miljöskydd är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för damer. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Oavsett om det gäller minimalistisk sportstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra just det. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra vita linnen för damer från adidas – nu är stunden inne.