alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

vita skor dam

 
[499]
NMD_V3 Shoes
Superstar Shoes
Forum Low Shoes
Stan Smith Shoes
Astir Shoes
Forum Low Shoes
Stan Smith Shoes
Forum Low Shoes
Astir Shoes
Stan Smith Shoes
Adizero Adios Pro 3 Shoes
Superstar Shoes
Forum Mid Shoes
Box Hog 4 Shoes
adidas Astir Shoes
NMD_R1 Primeblue Shoes
Forum Bold Shoes
Gazelle Shoes
Forum Bold Shoes
CrazyFlight W
Astir Shoes
Astir Shoes
Advantage Shoes
Astir Shoes
Astir Shoes
Forum Bold Shoes
Novaflight Volleyball Shoes
Response CL Shoes
Superstar Shoes
Court Team Bounce Indoor Shoes
Stan Smith Shoes
Forum Low Shoes
Forum Low Shoes
Adistar Shoes
Harden Vol. 6 Shoes
Gazelle Shoes
Advantage Shoes
Powerlift 5 Weightlifting Shoes
Dame 8 Shoes
YEEZY BOOST 380 ADULTS
AVACOURT SHOES
The Total Shoes
Adilette Shower Slides
1 / 11
Sida:av 11

Vita skor för damer

Allt du behöver hittar du i adidas skokollektion för damer. Med adidas skor för damer är du ständigt först med de senaste trenderna. Skor från adidas skyddar fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Med dessa vita skor för damer kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – vita skor för damer från adidas

Vi erbjuder skor tillverkade av läder, canvas och läder.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Originals, TERREX eller Performance – med adidas-skor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Letar du efter funktionell design i kombination med pålitlig funktion under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och självmedveten image tack vare sina varierande texturer och generösa draperingar.

Med teknologier som FITFOAM, ADIWEAR och LIGHTSTRIKE är du rustad för alla situationer. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på banan och andra platser där du behöver det. 4D är en nyskapande mellansula som vi har utvecklat med hjälp av atletdata som samlats in under ett antal år. Den ger stöd och absorberar stötar på precis rätt ställen. Den fina nätstrukturen bidrar med ökad stabilitet medan den grövre nätstrukturen ger ökad komfort och stötabsorbering. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världens scener – skor från adidas är hyllade i hela världen och är ett tydligt statement. Du hittar skor i kollektionerna Lxcon, Parley och Delpala. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden är grunden i hela kollektionen. NMD står för progressiv design och kombinerar en urban look med löparinspirerad stil. Oberoende av om det är för sport eller fritid kan du alltid prestera på topp tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer. Betyder stilen och funktionen mycket för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk sportstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Bassäng, maratonlopp, strand, triathlon, tävling eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra precis det. Våra skor lämpar sig för grus, grusplaner, fasta gräsplaner, hårda gräsplaner, mjuka gräsplaner, gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, konstgräs, löpbanor, löpband, flerfunktionella marker, gator, terränger och vägar. Framtiden börjar nu. Välj våra vita skor för damer från adidas – nu är stunden inne.