alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Forum

 
[73]
Med adidas Forum är du redo att ta dig an vad dagen än har att bjuda. Skorna levererar, oavsett om du promenerar på helgen eller springer till bussen måndag morgon.
1 / 2
Sida:av 2

Forum är svaret, oavsett frågan

När du väljer skor till vardags är det bara två saker som betyder något – att de är bekväma och att de är snygga. Och Forum stämmer definitivt in på båda. Det här är några av våra absoluta favoritsneakers, med tjocka gummisulor som ger skön dämpning och enfärgade baslager med intressanta detaljer. Här finns skor för herr, dam och barn så att hela familjen kan matcha som de vill.

Upptäck adidas Forum och förundras

Ett par sneakers kan ibland kännas som en kär gammal vän, och det är precis så de här skorna känns. Deras klassiska design i kombination med oväntade detaljer och färgval skapar en stabil grund att stå på som passar till de flesta outfits. Från gymmet, till jobbet och vidare – adidas Forum ger dig en bekväm känsla hela dagen. Deras enkla, välbekanta design gör dem lätta att älska. Och designelement i form av färgklickar, kardborreband över skosnörena och en tydlig adidas Trefoil-logga ger Forum-skorna en stilsäker look.

Sneakers för alla dagar och tillfällen

Våra sneakers har hämtat inspiration från sporten, och inslag från basket såväl som tennis återfinns i kollektionen. Skorna går bra att använda när du känner för att röra på dig, men glänser bäst när du använder dem som vardagsskor. De är sköna att gå i och lätta att sköta om. Se bara till att impregnera och rengöra dem regelbundet. Kör dem aldrig i tvättmaskinen, utan rengör utsidan och förebygg dålig lukt genom att hålla dem torra och eventuellt spreja invändigt med en skodeodorant. Skorna i läder blir bara skönare och snyggare med tiden. Ju mer du går i dem, desto mer kommer du att tycka om dem.