alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Fotbollsskor

 
[140]
1 / 3
Sida:av 3

Gläns på planen med reavaror från Black Friday: fotbollsskor

Det är något särskilt att springa i ett par nya skor. Bland våra Black Friday: fotbollsskor kan du hitta massor av härliga skor till herr, dam och barn. Vi har skor för alla sorters underlag, så oavsett var du brukar spela fotboll finns det sulor som funkar för ditt spel. Och skulle det vara så att du spelar fotboll lite överallt finns det såklart allroundskor som funkar till alla typer av underlag. Oavsett vilka skor du väljer bland adidas Black Friday: fotbollsskor får du en snygg design med våra ikoniska 3-Stripes.

Hitta rätt passform på adidas Black Friday-outlet på fotbollsskor

Vi är alla olika, och därför har vi mängder av olika sorters skor på vår Black Friday-outlet på fotbollsskor. Här kan du hitta ett par som sitter precis som du vill ha dem. Till exempel liknar en del av skorna en strumpa i passformen, med en stretchig del som går upp en bit upp på fotleden. Det gör att skorna sitter riktigt bekvämt på foten och ger dig total kontroll. Vissa av skorna är gjorda i en enda del, vilket ger dem en strömlinjeformad design där ingenting kommer i vägen för bollen när du sparkar.

Så tar du hand om dina fotbollsskor

Dina fotbollsskor får vara med om en hel del, så det gäller att sköta om dem. Börja med att impregnera skorna innan du börjar spela fotboll i dem. Låt dem torka helt innan du packar med dig dem i fotbollsväskan och låter dem visa vad de går för. När skorna blir smutsiga och leriga är det viktigt att göra rent dem. Börja med att borsta bort den värsta smutsen med en skoborste. Sedan kan du göra rent skorna med en skummande skorengöring som torkas av med en mjuk trasa. Om skorna börjar lukta kan du låta dem ligga i frysen några timmar.