alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Grå · Gazelle

 
[6]

Från 1968 till nu med ett par adidas Gazelle i grått

Sedan Gazelles debut 1968 har adidas Gazelle i grått kommit att vara en av skofavoriterna år efter år. Gazelle kom att bli den första träningsskon hos adidas med en ovandel helt gjord i mockaa, vilket var annorlunda då det var läder som användes mest av atleterna. Det var inte förrän 1991 som adidas  Gazelle i grått slog igenom på riktigt. Plötsligt kunde du se din favoritstjärna bära de på scenen och för att inte tala om i de flesta skejtparkerna i hela världen. Vi har bläddrat i arkiven och uppdaterat våra gråa adidas Gazelle så du kan känna vibbarna från de tidigare åren ända fram till nu. Självklart hittar du de ikoniska 3-Stripes på sidan av skon som avger en äkta adidaskänsla.

Grå adidas Gazelle ger dig en schysst look

Då våra skor redan är väldigt bekväma behövs egentligen inget extra, men vi har valt att skämma bort dig och inkluderat en OrthoLite® inläggssula i några av våra gråa Gazelle. För minstingen har vi även underlättat det för dig som förälder och inkluderat ett Adifit-mätverktyg på inläggssulan så du enkelt kan mäta ditt barns fötter. För den allra minsta skippade vi de klassiska skosnörena och satsade helt på kardborreband då vi vet hur svårt det är att stå still och vänta på att få sina skor knutna när man är upptagen med att upptäcka världen. Eftersom grått passar bra till det mesta bör du inte ha problem med att matcha dina skor med några av våra kläder, och för att göra det riktigt enkelt för dig rekommenderar vi att du hoppar i en skön adidas träningsoverall som inte bara får dig att känna dig bekväm men som också får dig att se riktigt fräsch och stilren ut. Matcha gärna med en grå keps för en enhetlig look.