alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grå hoodie med dragkedja

 
[13]

Grå hoodies med dragkedja

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. Hoodies från adidas passar perfekt och fungerar som ett smidigt lagerplagg. Med dessa gråa hoodies med dragkedja kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – grå hoodies med dragkedja från adidas

Våra hoodies innehåller även bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Athletics, Originals eller TERREX – med adidas-hoodies gör du inte enbart intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Söker du efter funktionell design i kombination med säker funktion under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar hoodies i kollektionerna ID, Must Haves och Clima.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Finn din egen väg på maratonloppet eller tävlingen. Grå hoodies med dragkedja från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att flytta gränserna varje dag.