alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

grå linne

 
[14]
Herr Basket Grå Paris Basketball Home JerseyHerr Basket Grå Paris Basketball Home Jersey

Paris Basketball Home Jersey

Herr Basket

Gråa linnen

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. I våra kollektioner hittar du flera designer som är skapade specifikt för dina behov. Med linnen från adidas är du jämt bekvämt och snyggt klädd. Alla gråa linnen från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – gråa linnen från adidas

Bomull, polyester och återvunnen nylon är tre av de material vi använder för att tillverka våra linnen. Alla kläder som innehåller bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt lätt träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance, Athletics eller adidas by Stella McCartney – med adidas-linnen drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver sina egna moderegler. Funktionell design och säkerhet vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMACHILL och CLIMALITE. Response, ZNE och Stella McCartney Inspired är våra mest välkända kollektioner med linnen. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras miljöhänsyn med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden är grunden i hela vår kollektion.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra just det. Gråa linnen från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.