alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grå polotröja

 
[10]

Grå polotröjor

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Polotröjor från adidas sitter perfekt och fungerar som ett obligatoriskt lagerplagg. Alla grå polotröjor från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – grå polotröjor från adidas

Våra polotröjor innehåller även bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med polotröjor från märken som Performance och Athletics. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. Du hittar polotröjor i kollektionerna Must Haves, Stella McCartney Inspired och Parley. Miljöskydd är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra gråa polotröjor från adidas – nu är stunden inne.