alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

gråa tights

 
[65]
Pris
147 kr - 1 299 kr
1471299
1 / 2
Sida:av 2

Grå tights

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. adidas tights är ikoniska. Den legendariska designen är det man först associerar till när man tänker på våra byxor. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Med dessa gråa tights kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – grå tights från adidas

Vi säljer tights som har tillverkats med bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Originals, Athletics eller adidas by Stella McCartney – med adidas-tights får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. CLIMALITE, CLIMAHEAT och COLD.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar tights i kollektionerna Stella McCartney Inspired, Warpknit och adicolor. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden är grunden i hela kollektionen.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid helt rätt: för utförsåkning eller snowboardåkning. Visa din alldeles unika stil med grå tights från adidas.