alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grön bomberjacka

 
[2]

Gröna bomberjackor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som skriver reglerna för ditt liv – du. I våra kollektioner finns en mängd designer som är skapade specifikt för dina behov. Med bomberjackor från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Med dessa gröna bomberjackor kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – gröna bomberjackor från adidas

Nylon är ett material vi använder för att tillverka våra bomberjackor.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med bomberjackorskollektioner som TERREX och Athletics ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Funktionell design och funktion som du kan lita på i alla väder. Det är adidas Terrex. Vår kollektion med bomberjackor inkluderar VRCT.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Gå din egen väg på vandringen. Visa din alldeles individuella stil med gröna bomberjackor från adidas.