alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

grön linne

 
[20]

Gröna linnen

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Våra linnen har rätt stil för dig och dina krav, vilket innebär att du kan förverkliga din personliga potential. Våra gröna linnen kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – gröna linnen från adidas

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att producera våra linnen. Är hållbarhet viktigt för dig? Samma här! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både tar hand om miljön och om dig själv när du ägnar dig åt sport.

Med våra märken står du i centrum

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-linnen drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med linnen inkluderar DESIGNED4TRAINING, Response och Clima.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar idag. Välj våra gröna linnen från adidas – nu är stunden inne.