alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

grön ryggsäck

 
[14]

Gröna ryggsäckar

Accessoarer spelar en avgörande roll. Våra ikoniska kollektioner har designats för att ge dig det stöd du behöver. adidas ikoniska design går som en röd tråd genom alla våra kollektioner. På så vis inspirerar vi dig till en autentisk och självsäker känsla varenda dag. Alla gröna ryggsäckar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – gröna ryggsäckar från adidas

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra ryggsäckar.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals eller Performance – med adidas-ryggsäckar får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Våra kollektioner med ryggsäckar inkluderar Duramo, RDY och Graphics.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Visa din alldeles egna stil med gröna ryggsäckar från adidas.