alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

gröna väskor

 
[25]

Gröna väskor

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan koncentrera dig på nästa mål. adidas typiska design löper genom alla våra kollektioner. På så sätt inspirerar vi dig till en självsäker och autentisk känsla dag efter dag. Det står sport på schemat idag! Våra väskor har plats för allt du behöver till nästa träningspass. De har många fack och fickor med dragkedja för att ge dig möjlighet att ha dina saker där du lätt hittar dem. Med dessa gröna väskor kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – gröna väskor från adidas

Vi har väskor som har tillverkats med nylon, polyester och återvunnen polyester.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med väskor från märken som Originals och Performance. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler. Högt skattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Du hittar väskor i kollektionerna Classics, Trefoil och Graphics.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Gröna väskor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att slå ditt personbästa varje dag.