alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

gula kläder

 
[181]
1 / 4
Sida:av 4

Gula kläder

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. I våra kollektioner har vi flera designer som är skapade specifikt för dina krav. Med kläder från adidas är du jämt bekvämt och snyggt klädd. Våra gula kläder ger dig stil.

Skapade för kreatörer – gula kläder från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra kläder. Alla kläder som innehåller bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Originals, Athletics eller Performance – med adidas-kläder drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Funktionell design och pålitlig funktion oavsett väder. Det är adidas Terrex. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Högt skattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld.

Våra mest innovativa teknologier, som GORE-TEX, INFINITEX och TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. CLIMACHILL, CLIMACOOL och HEAT.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt dina ansträngda muskler. Samstag, Parley och Fakten är våra mest omtyckta kollektioner med kläder. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden formar grunden i hela kollektionen.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Strand, triathlon eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra just det. Gula kläder från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.