alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gula tröjor och t-shirts

 
[37]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
Pris
129 kr - 999 kr
129999

Gula tröjor och t-shirts som får dig att stråla som en sol

Gult är tvärtemot vad den gamla barnramsan säger inte alls fult. Tvärtom faktiskt, gult har på senare år blivit en riktig modefärg som använts flitigt i många designers kollektioner. adidas är naturligtvis inget undantag, på detta företag har man örat mot marken och är mycket trendmedvetna så naturligtvis har de skapat sina egna produkter i gult. Plaggen kommer i massor av olika modeller och utföranden, och här kan både herrar och damer välja mellan allt från t-shirts, linnen, sporttoppar och sweatshirts. Tillverkningsmaterialen är även de olika men det rör sig främst om bomull, polyester, elastan, nylon eller olika blandningar av dem. Det stora utbudet gör att det finns plagg för alla smaker och stilar. adidas fokus när det kommer till design är främst att skapa användbara och funktionella plagg för aktiva människor. Detta innebär dock inte att de gör avkall på utseende och stil, alla adidas klädesplagg är istället extremt väldesignade och snygga.

Funktion och stil med adidas tröjor och t-shirts

När du bär gula tröjor och t-shirts från adidas kommer du utan tvekan att stråla som en sol. Färgen gul har en positiv inverkan, både på dig som bär ett gult plagg och på din omgivning. I dessa plagg kan du känna dig bekväm och fullt rustad för allt som dagen har att erbjuda. adidas kläder är designade för aktiva människor och passar därför dig som tycker om att vara i farten och utforska nya möjligheter och utmaningar. Det spelar ingen roll om det är på sportarenan, på arbetsplatsen eller under en fika med dina vänner. I adidas kläder kommer du vara redo att ta dig an både det väntade och det oväntade, och vad som är ännu bättre – du kommer att göra det med riktigt god stil!