alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

gula väskor

 
[6]

Gula väskor

Med accessoarer från adidas står du på stadig mark utan att kompromissa med stil eller funktion. adidas bidrar med en rejäl dos motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på språng mot träningen kan du alltid se livet ur ett sportperspektiv med våra tillbehör. Motivation är allt. På väg till gymmet, på tävlingen eller under arbetsdagen – med väskor från adidas står träningslusten allra överst på listan. Våra gula väskor ger dig stil.

Skapade för kreatörer – gula väskor från adidas

Vi erbjuder väskor tillverkade av nylon, polyester och återvunnen polyester.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med väskorskollektioner som Performance och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Essentials är vår populära kollektion med väskor.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles egna stil med gula väskor från adidas.