alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Scarves och halsdukar

 
[13]

Håll halsen varm med scarves och halsdukar

adidas scarves och halsdukar är ett nödvändigt tillbehör i din garderob. Dessutom är det en snygg accessoar året om. I kollektionen hittar du både tunna sommarhalsdukar som skyddar mot vind och drag samt varma ullhalsdukar för kalla vinterdagar. Du hittar också särskilda alternativ för träning som underlättar dina aktiviteter och låter dig prestera på topp. Med smarta designlösningar och snygga utformningar är det både en bas för din komfort och en snygg accessoar till din träningsstil såväl som till vardags. Med både högpresterande och högkvalitativa material får du full bekvämlighet.

Alternativ för varje sport, stil och aktivitet

adidas har en stor kollektion av scarves och halsdukar så du kan hitta ett alternativ för just ditt användningsområde och din stil. För kalla dagar hittar du mysiga stora modeller och chunky scarves som både värmer i kylan och ger dig en snygg accessoar. Dessutom är vinterhalsdukarna designade för att isolera värme runt kroppen men samtidigt leda bort fukt så du inte känner dig svettig. För fotbollsmatchen hittar du en mängd supporterscarves med ditt favoritlags emblem och loggor. Dessa visar din lagtillhörighet i stil och med bekväma och sköna material som håller dig varm. För träning och aktivitet finns smarta halsvärmare som dras på över huvudet och kan justeras med dragskor för att sitta på plats. Dessa tar inte upp lika stor plats som en halsduk och behöver inte justeras under träningspass utomhus.

Snygg och klassisk design

Designer från adidas är lika snygga som de är funktionella och bekväma. När det kommer till design hittar du de officiella emblemen och loggorna för de allra största fotbollslagen och kan visa din lagtillhörighet både under matcher samt i vardagen. Detta kan även ge dig extra motivation till att själv prestera på topp i din träning. Du hittar även mysiga stora scarves och diskreta halsvärmare beroende på vilken stil du söker.