alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

halvlång klänning

 
[6]

Klänningar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. I våra kollektioner finns en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd klänningar från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Våra klänningar ger dig stil.

Skapade för kreatörer – klänningar från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra klänningar. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns skönt när dagen är över. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med klänningar från märken som Athletics, Originals och Performance. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skapar sina egna regler. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har blivit legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och självsäker image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMALITE och AEROREADY. 3 Stripes, Mygame och adicolor är våra mest omtyckta kollektioner med klänningar. Våra klänningar finns i blått, grönt, lila och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn och damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles unika stil med klänningar från adidas.