alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

handledsband

 
[2]
Storlek
Pris
79 kr - 109 kr
79109

Handledsband

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan koncentrera dig på nästa mål. adidas ikoniska design löper genom alla våra kollektioner. På så sätt inspirerar vi dig till en autentisk och självsäker känsla dag efter dag. adidas handledsband för det som driver dig – din sport. Alla handledsband från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – handledsband från adidas

Vi erbjuder handledsband tillverkade av bomull.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Performance – med adidas-handledsband drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. RDY och Clima är våra mest omtyckta kollektioner med handledsband. Våra handledsband finns i svart, vitt och rosa.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Visa din alldeles egna stil med handledsband från adidas.