alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Hemmaträning

 
[484]

Håll igång träningen hemma med adidas. Här hittar du skor, kläder och tillbehör som gör det lätt att hålla sig aktiv även om du jobbar hemifrån. Allt du behöver för att träna hemma samlat på en plats.

Pris
79 kr - 1 699 kr
791699
1 / 11
Sida:av 11

Håll igång din träning i hemmet

Spenderar du, som många andra idag, mycket av din tid inomhus? Vi hjälper dig se till så att din träning håller måttet även när du är hemma! Med adidas hemmaträning hittar du allt du behöver för att hålla igång träningen i hemmet. Du kanske behöver sköna och bekväma träningskläder som låter huden andas. Varför inte ett par skor för inomhusbruk med sulor som inte lämnar avtryck på golvet. Givetvis har vi också utrustningen och tillbehören som tar träningspasset hem till dig, oavsett om det handlar om styrketräning, yoga eller annan form av träning. Och du, glöm inte att plocka upp några bekväma men stryktåliga träningsstrumpor. adidas hemmaträning har allt för dig som inte tänker låta hemmamiljön bli en passiv zon. Låt inte inomhuslivet påverka ditt träningsschema. Håll dig aktiv med träning i hemmet.

Något för alla

Oavsett vem du är och hur din träning ser ut så har vi något för dig. adidas skor och kläder för hemmaträning finns för barn, dam, herr och unisex, och kommer i alla storlekar. Alla ska kunna hålla sig aktiva i hemmet!

En paus från jobbet i hemmakontoret

Visst är det bekvämt att jobba hemifrån? Man kan sätta sig (eller lägga sig) hur man vill, ha musiken på önskad volym och fokusera på sina arbetsuppgift utan kollegor som stjäl ens uppmärksamhet. Men i ett sådant flow kan det bli lätt att glömma att man också behöver röra på sig till och från. Med produkter från adidas hemmaträning får du inte bara en skön arbetsoutfit, utan också kläder, skor och tillbehör som bjuder in till att ta en paus från datorn och köra ett träningspass. Upp och hoppa, få upp pulsen, styrketräna, stretcha och känn hur din kreativitet och produktivitet får sig en rejäl boost.