alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Bomberjackor för herrar

 
[29]

Coola och stilrena bomberjackor för herrar

Hos adidas hittar du en stor kollektion av bomberjackor för herrar. Detta tidlösa och stilrena plagg är en klassiker som bör finnas i varje garderob. Välj mellan en mängd olika modeller som varierar från jackor som passar till kyliga dagar och tunnare bomberjackor för varma sommardagar. Du hittar allt från retrostil till futuristiska silhuetter. Med klassiska designinslag och högteknologiska material får du både funktionella och stilrena plagg som är trendiga varje säsong. Vare sig du letar efter jackor för träning eller för vardagsbruk är en bomberjacka för herrar ett klassiskt basplagg som du inte kommer ångra. 

Lätt komfort och högteknologiska material

För kyligare dagar hittar du bomberjackor för herrar med varma foder som ger en mysig och bekväm känsla under vinterhalvåret. Leta efter jackor som har rymligare snitt för att få plats med flera lager för att hålla värmen ordentligt. För träningen hittar du bomberjackor med generösa snitt runt armarna för att du ska kunna hålla rörelsefriheten, men samtidigt slimmade modeller som inte är i vägen. Dessa passar bra för cykelturer och löprundor när du vill ha både komfort och frihet. För varmare dagar hittar du material som andas och håller dig sval samtidigt som de skyddar mot elementen. Du hittar även material som leder bort fukt från kroppen för att du ska undvika att känna dig svettig och fuktig.

Snygg stil i mängder av olika modeller

Du hittar en stor mängd olika modeller på bomberjackor för herrar i adidas kollektioner. För en klassisk stil finns bomberjackor för herrar med de tidlösa adidas 3-Stripes längs med ärmarna. Dessa är perfekta om du söker en klassisk sportstil och matchas mycket väl till adidas track pants med 3-Stripes längs med benens sida. Du hittar även minimalistisk design i enfärgade modeller för en diskret men elegant sportstil.