alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

adidas Boost för herr rea

 
[74]
1 / 2
Sida:av 2

Slå nya rekord med adidas Boost för herrar till reapriser

För att du ska kunna träna på topp behöver du ett par skor som är anpassade för dina rörelser och din träning. adidas har tagit fram flera teknologier som gör att du kan maximera din träning och nå nya mål. Med teknologin adidas Boost för herrar till reapriser får du skor med skön stötdämpning som är energiåtergivande och ger dig extra fjädrande steg. Du hittar rabatt på adidas Boost för herrar på flera olika modeller som gäller för en mängd olika användningsområden.

Outlet för adidas Boost för herrar

Boost-teknologin är något som du hittar i mellansulan på adidas Boost för herrar till reapriser. Denna teknologi ger dig flera fördelar. Först och främst känner du direkt skillnaden i bekvämlighet när du drar på dig skorna, mellansulan med Boost ger dig en fjädrande och lätt känsla i stegen så du orkar hålla dig på fötterna längre. Med Boost-teknologi får du en energiåtergivning som gör att du får snabbare steg och längre ork. Denna responsiva stötdämpning skyddar dina leder och gör att du kan slå nya rekord, så ge dig ut och kör den träning du gillar bäst med skor från adidas Boost för herrar på outlet.

Olika skomodeller bland reavarorna

Bland adidas Boost för herrar på rea hittar du modeller för olika träningsområden. Boost togs framför allt fram för löparskor och du hittar träningsskor som passar både för löpning på löpband, på bana och i terräng. För utomhusbruk är sulorna grövre för att du ska få ett säkrare grepp på marken även om det är halt eller blött. Boost är även en skön funktion på skor som du använder till vardags. Du hittar därför flera skor som fungerar bra att använda under långa dagar. Med snygga designinslag som 3-Stripes längs med sidorna och kontrasterande färger på sulor, 3-Stripes och hälkappor får du en klassisk sportstil med ny teknologi.