alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Dunjackor för herrar

 
[55]
1 / 2
Sida:av 2

Håll värmen under aktiva dagar i dunjackor för herrar

Från lätta dunjackor för herrar till riktigt varma quiltade rockar för herrar har adidas hög kvalitet på sina vinterjackor. Dessa tar dig till och från jobbet och gymmet, och kan även användas under utomhuspass och friluftsaktiviteter. Kombinationen av högpresterande teknologi och minimalistisk design ger dig jackor med strategiskt placerad isolering för optimal komfort och rörelse. Slimmade passformer ger vind och regntäta jackor som lätt kan packas ner för resan. Du hittar även slitstarka material på jackor med användbara fickor och fack som passar perfekt för vandringar i kylan. Ett annat alternativ är att välja en tunnare dunjacka eller väst som får plats under andra jackor som ett extra värmande lager, som lätt kan tas på och av för att justera din temperatur. adidas dunjackor för herrar är lika snygga till vardags som till träning och kommer i en mängd olika modeller. Du hittar både längre rockar, quiltade bomberjackor för herrar och korta herrdunjackor.

Trotsa elementen med adidas dunjackor för män

Med en modern design som mixar sport och street-stil får du en dunjacka som har en mängd användbara funktioner. Med en inbyggd bärrem kan du enkelt ta av dig jackan när du behöver justera temperaturen och bekvämt bära med dig den utan obekväm distraktion. Med smarta fickor som kanaler för hörlurar kan du lyssna på musik medan du är i rörelse utan att hörlurarnas sladd fastnar eller rycks ur öronen. Isolerande teknologi gör att jackorna håller värmen medan vind- och vattentåliga ytor stöter bort kyla och väta. Använd jackornas huvor för att effektivt minimera kyla och väta. Huvorna är avtagbara och kan enkelt tas på och av beroende på väder. För att hålla dig synlig i mörkret är jackorna rustade med reflektiva detaljer. De har även smarta fickor med blixtlås eller tryckknappar för att du ska kunna hålla koll på småsaker och nödvändigheter.