alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

EQT för herrar

 
[27]

Nostalgi i löpspåret med EQT för herrar

Vi älskar att springa, och för att löpturen ska kännas helt rätt så gäller det att ha ett par skor som kan leverera. Och då menar vi inte bara att de måste sitta bra på foten och ha bra sulor, utan att de ska vara riktigt snygga. Till exempel kan ett par EQT för herrar vara precis vad som behövs för att din löparoutfit ska bli fulländad. Dessa skor är inspirerade av det färgstarka och glädjefyllda nittiotalet. Deras delade sulor är trots det grova utseendet lättviktiga och ger skön dämpning oavsett vilket underlag du springer på.

EQT för män med häftiga former och mönster

Helsvarta löparskor i all ära, men ibland kan de bli lite tråkiga. Sätt färg på vardagen med EQT för män. Dessa skor finns tillgängliga i ett flertal pigga färgkombinationer och tillsammans med den annorlunda 3-Stripes designen är de ett klockrent val till vilka löparkläder som helst. Här mixas färg och form med olika mönster och material som gör att skorna blir intressanta och spännande. Och visst är det precis det man behöver för att orka ta sig ut på sin löprunda tidigt på morgonen?

Få ut så mycket som möjligt av dina herr-EQT

Våra herr-EQT finns i många olika utföranden så att du kan hitta ett par som passar dig. För våren och sommaren när det är varmt och torrt ute kan ett par ljusa skor vara lämpliga. Men det finns också mörka modeller som passar bättre när det är större risk att de blir smutsiga. För att undvika fläckar är det bra att impregnera skorna innan du använder dem. Du bör också rengöra dem med särskilt medel som är avsett för just skornas material, och tvätta aldrig skorna i tvättmaskinen då de inte är gjorda för det.