alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

gul hoodie herr

 
[2]
Herr Originals Gul adidas Adventure Big Logo Hooded SweatshirtHerr Originals Gul adidas Adventure Big Logo Hooded Sweatshirt

adidas Adventure Big Logo Hooded Sweatshirt

Herr Originals

Herr Sportswear Gul M ZNE hd FRHerr Sportswear Gul M ZNE hd FR

M ZNE hd FR

Herr Sportswear

Gula hoodies för herrar

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Hoodies från adidas sitter perfekt och utgör ett smidigt lagerplagg. Med dessa gula hoodies för herrar kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – gula hoodies för herrar från adidas

Våra hoodies har tillverkats av bomull. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt på kvällen. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med hoodies från märken som Originals, Performance och Athletics. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skapar sina egna regler. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Du hittar hoodies i kollektionerna Pharrell, Essentials och Trefoil.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Det spelar ingen roll om de atletiska egenskaperna eller stilen är viktigast för dig. Våra kläder för män hjälper dig i alla situationer. När framtiden börjar är upp till dig. Välj våra gula hoodies för herrar från adidas – nu är stunden inne.