alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Herrhandskar

 
[59]
1 / 2
Sida:av 2

Herrhandskar för olika tillfällen

Anledningarna till varför man behöver herrhandskar under träningspasset kan vara många, allt från att bära tunga vikter, skydda fotbollsmålet eller bara helt enkelt skydda händerna från kylan. Kylan kan inte längre stoppa dig från att träna utomhus, speciellt inte om du matchar dina herrhandskar tillsammans med en skön sportmössa, varmt träningsset och funktionella skor. Det är dags för alla målvakter att visa vem som bestämmer i straffområdet, för cyklisterna att ta sig an uppförsbacken och för gymfantasten att lyfta den där tunga stången. Gör dig redo för ditt nya rekord och ligg steget före i ett par herrhandskar.

Handskar för herrar på och utanför planen

Om du är upptagen med din utomhusträning i kylan och behöver byta låt på spellistan rekommenderar vi att du använder ett par vinter handskar för herrar med ledande material på tumme och pekfinger som tillåter dig att byta låt utan att behöva ta av dem. Att lyfta tungt på gymmet kan ibland kännas nästintill omöjligt, då kan det vara skönt med ett par fuktavledande handskar för herrar som hjälper dig att ha ett tryggare grepp, tack vare den halkfria handflatan. Justera dina handskar för herrar med hjälp av den justerbara handledsremmen och ta enkelt av de med fingeröglorna. Även när kylan står på är det viktigt med ventilerande herrhandskar för att dina händer ska hålla sig torra från svett, tack vare det speciellt anpassade materialet hjälper handskarna dig att reglera din temperatur under blåsiga och kalla förhållanden. För målvakten som vill skydda nätet kommer målvaktshandskarna med handflator gjorda av latex, bland annat Soft Grip Pro, URG 2.0, URG 3.0, Soft Grip 2.5, för att endast nämna några. Latexet ger dig som målvakt ett bättre grepp och dämpar när du kastar dig efter eller fångar bollen. För cyklisten kommer cykelhandskar som underlättar uppförsbacken med hjälp av vadderingen och dessutom kommer de med en smart del där du kan torka av näsan.