alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Herrhandskar

 
[40]
Predator Edge Fingersave Pro Gloves
X Speedportal League Gloves
Predator Edge Pro Gloves
Predator Edge League Gloves
Predator Edge Training Gloves
Predator Edge Match Gloves
Fieldplayer Gloves
Arsenal Fieldplayer Gloves
Terrex AEROREADY Gloves
Training Gloves
Tiro Pro Goalkeeper Gloves
Manchester United Gloves
Tiro Gloves
FC Bayern Gloves
Juventus Gloves
Performance Gloves
Arsenal Gloves
Performance Gloves
Tiro Club Goalkeeper Gloves
FC Bayern Fieldplayer Gloves
Juventus Fieldplayer Gloves
Condivo AEROREADY Gloves
Tiro League Goalkeeper Gloves
AEROREADY Gloves
Running Gloves
TR WRIST GLOVE
3-Stripes Conductive Gloves
Predator Competition Gloves
Predator Pro Gloves
Ultimate Leather Glove
X Speedportal Training Gloves
Aditech 22 Glove Single
Predator 20 Competition Gloves
Non-Slip 22 Glove Single
Arsenal Gloves

Herrhandskar för olika tillfällen

Anledningarna till varför man behöver herrhandskar under träningspasset kan vara många, allt från att bära tunga vikter, skydda fotbollsmålet eller bara helt enkelt skydda händerna från kylan. Kylan kan inte längre stoppa dig från att träna utomhus, speciellt inte om du matchar dina herrhandskar tillsammans med en skön sportmössa, varmt träningsset och funktionella skor. Det är dags för alla målvakter att visa vem som bestämmer i straffområdet, för cyklisterna att ta sig an uppförsbacken och för gymfantasten att lyfta den där tunga stången. Gör dig redo för ditt nya rekord och ligg steget före i ett par herrhandskar.

Handskar för herrar på och utanför planen

Om du är upptagen med din utomhusträning i kylan och behöver byta låt på spellistan rekommenderar vi att du använder ett par vinter handskar för herrar med ledande material på tumme och pekfinger som tillåter dig att byta låt utan att behöva ta av dem. Att lyfta tungt på gymmet kan ibland kännas nästintill omöjligt, då kan det vara skönt med ett par fuktavledande handskar för herrar som hjälper dig att ha ett tryggare grepp, tack vare den halkfria handflatan. Justera dina handskar för herrar med hjälp av den justerbara handledsremmen och ta enkelt av de med fingeröglorna. Även när kylan står på är det viktigt med ventilerande herrhandskar för att dina händer ska hålla sig torra från svett, tack vare det speciellt anpassade materialet hjälper handskarna dig att reglera din temperatur under blåsiga och kalla förhållanden. För målvakten som vill skydda nätet kommer målvaktshandskarna med handflator gjorda av latex, bland annat Soft Grip Pro, URG 2.0, URG 3.0, Soft Grip 2.5, för att endast nämna några. Latexet ger dig som målvakt ett bättre grepp och dämpar när du kastar dig efter eller fångar bollen. För cyklisten kommer cykelhandskar som underlättar uppförsbacken med hjälp av vadderingen och dessutom kommer de med en smart del där du kan torka av näsan.