alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kepsar för herr

 
[175]
1 / 4
Sida:av 4

Herrkepsar som hjälper dig att hålla stilen

Alla som äger en herrkeps vet att där inte finns en sådan sak som en dålig hårdag. Om du känner att du inte har tid att styla håret eller för den delen gå till frisören så hjälper kepsen dig att täcka ditt hår. Även om du inte har hår så hjälper kepsar för herrar dig att täcka din känsliga skalle och ansikte från solens starka strålar genom att ge en välbehövlig skugga som ger en UV-faktor 50. Som om inte det vore tillräckligt finns även ett inbyggt svettband som hjälper dig slippa att svetten rinner ner i ögonen. Det bästa är att våra herrkepsar kommer i flera olika modeller, färger och grafiska tryck så du enkelt kan bestämma vad som passar din unika, sportiga stil bäst.

Herrkeps som inte bara är stilren men även funktionell

Att hitta en keps som sitter bra kan vara svårt, därför kommer våra herrkepsar med ett justerbart spänne som gör det lättare för dig att anpassa den så den sitter på ordentligt under hela träningspasset. Vi försöker ta ansvar och spara på naturens resurser och därför tillverka våra grymma huvudbonader i återvunnet material i största möjliga utsträckning. Vi har även inkluderat reflexdetaljer på vissa av våra kepsar för män så att du enkelt kan synas i mörkret när du väljer att köra ett träningspass på kvällen. Om du gillar att löpträna rekommenderar vi en herrkeps i heltäckande och ventilerande mesh så du kan hålla dig torr och sval under hela träningspasset. Om du hellre vill använda en keps för vardagens alla äventyr så har vi mer stilrena kepsar för män som andas attityd och personlighet samtidigt som de skyddar dig från solens starka strålar. Bestäm om du är en flat peak eller mer klassisk basebollkeps, eller varför inte båda?