alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Tunna herrjackor

 
[62]
1 / 2
Sida:av 2

Tunna herrjackor för dig som begär det bästa

Från adidas finns nu tunna herrjackor som får dig att nå så långt du kan, och fortsätta att leva ett aktivt liv. Dessa jackor från adidas finns i olika former och material men det som är den gemensamma nämnaren är att dessa jackor är lätta och bekväma att ha på sig samtidigt som de skyddar mot många olika väderförhållanden. Oavsett om det regnar ute eller blåser så hjälper denna jacka dig att ändå hålla dig skyddad. Väder ska inte stoppa dig från självförbättring och göra dig starkare. På så sätt får denna jacka dig att bli mer ostoppbar och skapar en spelplan som du kan avancera på.  

Tunn jacka för herr som håller i de flesta situationer

Med kollektionen av tunna jackor herrar från adidas får du en jacka med testat material som inte gör dig besviken. Materialet är i den tunna klassen som gör att du kan använda dessa plagg som underplagg. Du behöver alltså inte använda detta som ett yttersta plagg enbart för att det är en jacka, dessa lätta jackor för herrar är mer flexibla än så. Både komfort och stil är två saker som dessa jackor säkerställer, du får helt enkelt båda delar utan att tumma på kvalitet för någon av dessa aspekter. 

Komplettera denna lätta jacka med annat adidas material

Skapa en finish för din look med en mapbag till din jacka. Tillsammans med din lätta jacka så skapas en dynamisk duo som fyller funktion med stil. Den kan bära allt möjligt av dina värdefulla ägodelar, som nycklarna, mobilen och plånboken. Materialet är tunt och robust och dessutom slitstarkt och kan tåla att bära tyngre föremål. Den justerbara remmen gör också att du kan bära den över axeln eller ha den som en midjeväska där alla föremål hålls på samma plats med hjälp av ett clipspänne, som säkerställer att dina ägodelar inte ramlar ut.