alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Loungewear för herr

 
[761]

Upptäck loungewear för killar - myskläder som är gjorda att chilla i, perfekta när du ska jobba hemifrån eller bara ta det lugnt. Mjukisar, hoodies, shorts, tofflor, you name it. Är det chill så hittar du det här!

Chilla i loungewear

adidas loungewar för män är kläderna för dig som gillar du att ta det lugnt hemma framför TV:n eller datorn, eller kanske hänga med vännerna i soffan. Våra coola men ändå mjuka och bekväma hemmakläder är perfekta för lugnt och avkopplande häng, oavsett om du chillar med familj och vänner eller kör en solokväll. Här hittar du adidas mjukisar, shorts och hoodies som inte bara är gjorda för hemmet. adidas loungewear för herrar har en klassisk design som håller stilen vare sig du bestämmer dig för att gå en runda eller hänga hemma hos en vän. Var redo för allt och bekväm med det mesta!

Hitta din loungestil

Är pösiga mjukisbyxor och hoodies din stil? Eller föredrar du att glida runt i sköna shorts och t-shirts? Oavsett din stil så har vi hemmakläderna för dig. Utforska vårt breda sortiment för herr för att hitta just din perfekta mysstil. adidas klassiska tre ränder ger varje outfit en snygg touch som låter dig ta det lugnt i stil oavsett kombination.

Håll dig bekväm på hemmakontoret

En laptop och en mobil är allt som krävs för att man ska kunna prestera på topp på många jobb idag, vilket gör att allt fler jobbar hemifrån till och från. Om du har den möjligheten så behöver du passa på att göra dig själv så bekväm som möjligt när du kan. Dra upp volymen på musiken, sätt dig (eller lägg dig) bekvämt och fokusera på dina arbetsuppgifter utan störande moment. Med adidas loungewear blir arbetstid lika skön som chilltid. Hitta ditt flow och prestera utan att prioritera bort komfort eller stil. Ditt hem, dina regler!