alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Loungewear för herr

 
[464]

Upptäck loungewear för killar - myskläder som är gjorda att chilla i, perfekta när du ska jobba hemifrån eller bara ta det lugnt. Mjukisar, hoodies, shorts, tofflor, you name it. Är det chill så hittar du det här!

Adicolor Classics 3-Stripes Tee
Adicolor Essentials Trefoil Cargo Pants
Adicolor Classics 3-Stripes Pants
Adicolor Classics 3-Stripes Pants
Essentials French Terry Tapered Cuff 3-Stripes Pants
Entrada 22 Sweat Pants
Entrada 22 Sweat Hoodie
Adicolor Essentials Trefoil Hoodie
Adicolor Classics Trefoil Hoodie
Entrada 22 Sweatshirt
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip Hoodie
Adissage Slides
Cushioned Crew Socks 3 Pairs
AEROREADY Essentials 3-Stripes Track Suit
Adicolor Classics 3-Stripes Long Sleeve Tee
Entrada 22 Sweat Hoodie
Adicolor Essentials Trefoil Hoodie
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil Tee
Adicolor Essentials Trefoil Crewneck Sweatshirt
Adicolor Essentials Trefoil Crewneck Sweatshirt
Essentials Fleece Tapered Cuff 3-Stripes Pants
Adicolor Classics 3-Stripes Crew Sweatshirt
Adicolor Classics 3-Stripes Crew Sweatshirt
Entrada 22 Sweat Pants
Essentials French Terry Tapered Cuff 3-Stripes Pants
Entrada 22 Sweat Pants
Adicolor Classics 3-Stripes Tee
Adicolor Classics 3-Stripes Hoodie
Adicolor Essentials Trefoil Crewneck Sweatshirt
Adicolor Classics Primeblue SST Track Jacket
Entrada 22 Training Pants
Adicolor Classics Primeblue SST Track Pants
Tiro 21 Track Pants
Tiro 21 Training Pants
Entrada 22 Track Jacket
Entrada 22 Presentation Pants
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants
Entrada 22 Track Jacket
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Shoes
Condivo 22 Training Pants
adilette Slides
Tiro Track Pants
adidas Own The Run Astro Wind Pants
1 / 10
Sida:av 10

Chilla i loungewear

adidas loungewar för män är kläderna för dig som gillar du att ta det lugnt hemma framför TV:n eller datorn, eller kanske hänga med vännerna i soffan. Våra coola men ändå mjuka och bekväma hemmakläder är perfekta för lugnt och avkopplande häng, oavsett om du chillar med familj och vänner eller kör en solokväll. Här hittar du adidas mjukisar, shorts och hoodies som inte bara är gjorda för hemmet. adidas loungewear för herrar har en klassisk design som håller stilen vare sig du bestämmer dig för att gå en runda eller hänga hemma hos en vän. Var redo för allt och bekväm med det mesta!

Hitta din loungestil

Är pösiga mjukisbyxor och hoodies din stil? Eller föredrar du att glida runt i sköna shorts och t-shirts? Oavsett din stil så har vi hemmakläderna för dig. Utforska vårt breda sortiment för herr för att hitta just din perfekta mysstil. adidas klassiska tre ränder ger varje outfit en snygg touch som låter dig ta det lugnt i stil oavsett kombination.

Håll dig bekväm på hemmakontoret

En laptop och en mobil är allt som krävs för att man ska kunna prestera på topp på många jobb idag, vilket gör att allt fler jobbar hemifrån till och från. Om du har den möjligheten så behöver du passa på att göra dig själv så bekväm som möjligt när du kan. Dra upp volymen på musiken, sätt dig (eller lägg dig) bekvämt och fokusera på dina arbetsuppgifter utan störande moment. Med adidas loungewear blir arbetstid lika skön som chilltid. Hitta ditt flow och prestera utan att prioritera bort komfort eller stil. Ditt hem, dina regler!