alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

pannband herr

 
[20]
stil
Pris
65 kr - 199 kr
65199

Pannband för herrar

Med accessoarer från adidas står du på stadig mark utan att behöva tänka på stil eller funktion. adidas bidrar med mängder av motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på språng mot gymmet kan du alltid betrakta livet med sportfokuserad blick med våra tillbehör. Allt är möjligt. Pannband från adidas matchar din stil och har en design som är lika funktionell som den är pålitlig. Våra pannband för herrar kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – solskärmar för herrar från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera vårt pannband.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med pannbandskollektioner som Performance och TERREX ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Letar du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan räkna med oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. Du hittar pannband i kollektionerna Tour 360, RDY och Clima. Våra pannband är tillgängliga i orange, vitt, lila och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för herrar. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt längdskidåkningen, maratonloppet, utförsåkningen eller snowboardåkningen. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra pannband för herrar från adidas – nu är stunden inne.