alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Sporttoppar för herrar

 
[381]
1 / 8
Sida:av 8

Maxa träningen med våra sporttoppar för herrar

När du tränar behöver du ha träningskläder som anpassar sig efter dig och som blir som en förlängning av dig. Våra sporttoppar för herrar är designade för att hjälpa dig att ge allt, oavsett om du tränar på gymmet, spelar fotboll eller tar en löptur i skogen. Något som alla typer av träning har gemensamt är att de kräver att man har på sig kläder som är lätta att röra sig i och som transporterar bort fukt som uppkommer när man svettas. Våra sporttoppar sitter skönt och är gjorda i material som andas. Vi har linnen, t-shirts och långärmade tröjor så du kan hitta toppar som passar både din personliga stil och årstiden.

Sträck på dig lite extra i våra idrottstoppar för herrar

En sak som gör att du kan känna dig stolt när du har på dig adidas idrottstoppar för herrar är materialen de är gjorda av. När vi använder oss av bomull är det i samarbete med Better Cotton Initiative, och bomullen är hållbart odlad på platser där det naturligt finns mycket vatten. När vi däremot använder polyester, vilket är ett väldigt praktiskt material i sportkläder, så är den återvunnen av plast som vi räddat från stränder och kustområden. Genom att köpa kläder av dessa material gör du både en insats för miljön och för din hälsa.

Tvätta performance t-shirts för herrar skonsamt

Man skulle kunna tro att kläder man tränar hårt och svettas i behöver tuffa tag i tvättstugan, men så är det inte. Det räcker oftast att tvätta performance t-shirts för herrar på 30 eller 40 grader med milt tvättmedel. Undvik både sköljmedel och torktumlare och låt i stället topparna lufttorka. För att undvika att dålig lukt bildas från början, se till att ta upp plaggen ur träningsväskan så fort du kommer hem.