alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Sportvästar för herrar

 
[4]

Användbara sportvästar för herrar

En sportväst är ett användbart och mångsidigt plagg som är en bas i träningsgarderoben. I kollektionen av sportvästar för herrar hittar du en mängd olika modeller som passar för olika aktiviteter och användningsområden. Här hittar du värmande sportvästar för herrar som är perfekta både över långärmade tröjor för löparrundor i kylan, eller under vinterjackan för extra värme under vintermånaderna. Med dun i lättviktiga modeller får du värmande men tunna västar som ger optimal isolering, och tack vare skärningen på västarna får du fortfarande full rörelsefrihet så de värmande lagren inte gör att dina kläder känns för bylsiga.

Sportväst i herrmodell för värme och rörelsefrihet

Alla adidas kollektioner är designade för att hålla rörelsefrihet och komfort i fokus. Detta kan bli särskilt utmanande under vintern då du behöver flera lager för att hålla dig varm men inte vill förlora rörelsefrihet. Med en adidas dunväst eller sportväst i herrmodell får du ett varmt men tunt och lätt plagg som gör att du kan fortsätta din utomhusträning även under vintermånaderna. Om du vill bära västen som ytterplagg hittar du västar i vattenavvisande material så du kan skydda dig även från väta. 

Herrsportvästar som fungerar lika bra till vardagsstilen

adidas sportvästar för herrar är inte bara ett funktionellt plagg för utomhusträningen men även ett snyggt plagg att använda i vardagen. Dra på dig en värmande väst ovanpå träningsjackan eller huvröjan när säsongen är mellan varmt och kallt väder för en snygg och värmande stil. Du hittar västar i flera olika färger med klassiska designinslag som adidas originallogga, Trefoil-logga och adidas 3-Stripes. Matcha med en adidas huvtröja i skönt och mjukt material eller klassiska träningsställ med 3-Stripes längs med både ärmar och ben för en tidlös och ikonisk adidaslook. För extra värme hittar du även accessoarer som mössor, handskar och halsdukar i adidas kollektion.